Yes!! De eerste producten van The Chamberick zijn inmiddels op de markt. Ze zijn natuurlijk verkrijgbaar bij de distilleerderij (graag op afspraak), maar ook bij:

  • ‘t Bierhuys
    Meulmansweg 6 in Woerden
  • Melger’s
    Barrevoetestraat 15 in Haarlem

UITVERKOCHT
Happy New Pear (50 cl / 40% vol.)
Happy New Pear is een distillaat van sappige, zongerijpte peertjes uit Het Groene Hart. Ze zijn met de hand geplukt, met liefde ontsteeld en gewassen, wat minder liefdevol fijngemalen en hebben daarna ruim een maand staan vergisten. Het resultaat is een écht lekkere eau de vie om mee op het nieuwe jaar te proosten. Beperkte oplage van 65 flessen: op=op.
De Happy New Pear van 2020 is inmiddels uitverkocht. De oogst van 2021 is verkrijgbaar vanaf begin December.
€ 27,90

The Chamberick-mok
De enige echte Chamberick-mokken: giet ze vol met met 300 ml van je favoriete warme choco, thee, koffie of glühwein en genieten maar! De mokken zijn van keramiek en vaatwasserbestendig.
€ 9,99

Bestellen
Binnenkort zijn onze producten verkrijgbaar via een blitse webshop, maar nu gaat bestellen nog even op de old-fashioned manier: stuur een mailtje met je wensen naar thechamberick@gmail.com. Zodra de door ons gemailde factuur betaald is, maken we je bestelling gereed.

Verzenden of afhalen
Wil je je bestelling per post ontvangen? The Chamberick verstuurt de orders met DPD. Binnen Nederland zijn de verzendkosten tot 1 kg (= 1 fles of 3 mokken) € 5,60, daarboven € 5,60 (exclusief leeftijdscheck). Gratis afhalen en ter plaatse betalen in Kamerik mag uiteraard ook. Op de kosten voor verzending naar het buitenland wordt nog even gestudeerd.

Leeftijdscheck
The Chamberick mag alleen alcohol verkopen aan personen boven de 18 jaar. Wij geven daarom de verzender de opdracht om bij het overhandigen je leeftijd te controleren. Deze leeftijdscheck wordt doorberekend in de verzendkosten.