De echte mannen-experience

Zelfs als je denkt niet zo competitief te zijn ingesteld, maakt dit vriendenweekend de oermens in je los! Ook voor echte vrouwen natuurlijk.

weekendpackage (zaterdag 13.30 uur tot zondag 12.00 uur)
Prijs: € 1199,00 voor max. 12 personen (bij 12 personen is dat € 99,92 per persoon)

Je begint de dag met een houthakcontest. Kies je bijl, zoek een paar goeie boomstammen uit en maak je spieren los, want wie in één minuut de meeste boomstammen klieft, mag zichzelf De Houthakheld van de dag noemen. Na dit opwarmertje is er koud bier en zet je je meegebrachte tent op tussen de fruitbomen van The Chamberick. Ondertussen wordt in de distilleerderij alles klaargezet voor de stooksessie waarvoor je bent gekomen. In een workshop van anderhalf uur leer je hoe de whisky gemaakt wordt en mag je de master distiller helpen bij het op hout stoken van de jonge spirit. Hierna heb je ongeveer een uur om te chillen en te doen waar je zelf zin in hebt. Je diner bestaat uit huisgemaakte verse pizza’s, die handig in punten zijn voorgesneden zodat iedereen tegelijk kan eten. Lang uitbuiken kan niet, want de volgende contest staat te wachten: splits je groep op in teams voor een nieuwe kans om je te bewijzen met de enige echte pubquiz van The Chamberick. Om 23 uur wordt iedereen de stokerij uitgeveegd en feest je verder bij je eigen tent. En niet vergeten: ’s avonds een man, ’s ochtends een man: de volgende ochtend shine je natuurlijk weer bij het ontbijt.
Inbegrepen: rondje koffie of fris bij aankomst, snaaiwerk met een drankje na het houthakken, home made pizza’s for dinner incl. twee kratten bier en ontbijt op zondag.

Reserveer deze

Nog een schepje er bovenop? Boek de VIP-optie!

De echte mannen-experience VIP

weekendpackage (zaterdag 13.30 uur tot zondag 12.00 uur)
Prijs: € 1499,00 voor max. 12 personen (bij 12 personen is dat € 124,92 per persoon)

Inbegrepen: alles uit De echte mannen-experience van hierboven + een exclusieve voorproefsessie van de eerste batch rijpende whisky in de verborgen, ronde rijpingskelder van The Chamberick.

Reserveer deze