Tasting tour

Ontdek de ambachtelijke stokerij tijdens een exclusieve tasting met je vrienden, collega’s of familie!

1,5 uur
Prijs: vanaf € 23,50 per persoon

Kom binnen en ga lekker zitten: master distiller Laetitia ontvangt je met een goeie kop koffie of thee en wat lekkers. Ondertussen vertelt ze je hoe de distilleerderij tot stand is gekomen en wat er allemaal bij het maken van whisky komt kijken. Ook legt ze je haarfijn uit hoe de houtgestookte distilleerketel werkt en mag je proeven van de whiskymout. Nadat je alles van de ambachtelijke stokerij hebt gezien, begint de tasting: die onweerstaanbare gin, de superzachte perenschnapps, verrassende likeuren en natuurlijk de single malt spirit, die al heel wat prijsgeeft over de rijpende whisky; je krijgt ze allemaal in je glas. Bij vertrek krijg je de enige echte The Chamberick-mok (t.w.v. € 9,99) mee naar huis.

Je favo muziek of eigen Spotify-list erbij? Geef je voorkeur door bij boeking en dan kijken we wat er mogelijk is.

Inbegrepen: koffie/thee met wat lekkers, een mini-proeverij van vijf drankjes en een showstelende koffiemok (t.w.v. € 9,99) als aandenken.

  Prijs per persoon
vanaf 4 personen € 27,50
5 tot 6 personen € 25,50
vanaf 7 personen € 23,50
Dit arrangement is vanwege beperkte zitruimte voor maximaal 15 personen te boeken. Voor proeverijen in het weekend rekenen we een toeslag van € 90,00. Voor alle proeverijen vragen we een aanbetaling.